PGR3 med online-turneringer

I en dagbok på nettstedet til Bizarre Creations forteller de om et nytt turneringskonsept de planlegger for Project Gotham Racing 3.

Alle som kjøper Xbox 360 når den kommer i salg i november, får standard Xbox Live-abbonement på kjøpet. Denne såkalte sølvpakken gir mulighet til å spille mot andre i begrenset omfang, samt tilgang til standardfunksjonene i Xbox Live. Man kan når som helst oppgradere til gullabbonementet. Alle medlemmer med Xbox Live i dag, vil få overført kontoen som en Xbox Live Gold-konto.

Bizarre Creations, studioet bak Project Gotham Racing-serien var flinke til å utnytte Xbox Live i Project Gotham Racing 2, og tar det enda litt lenger med Xbox 360 og Project Gotham Racing 3. På fredag fortalte de for første gang om sitt nye turneringssystem, som lar tusenvis av mennesker konkurrere mot hverandre om å få statusen Gotham Hero.

I den oppdaterte dagboken blir vi fortalt at Bizarre ønsker å kjøre månedlige turneringer, hvor de to første ukene i hver måned er kvalifiseringsrunder. Deretter sendes de beste inn i ulike puljer, som konkurrerer videre for å komme til sluttspillet. Hvis du kvalifiserer deg videre, vil du automatisk få beskjed når neste løp går, og du vil også på påminnelser startskuddet nærmer seg. Utover i turneringen vil de viktigste løpene bli sendt direkte på Gotham TV – en system som lar Xbox-eiere følge uoffisielle eller offisielle løp via Xbox Live, i profesjonell TV-stil.

Avslutningsvis i dagboken får vi se en liten GIF-animasjon som viser varmeutvikling fra en eksospotte på en TVR Sagaris. Skal vi tro Bizarre, vil eksospotter på samtlige biler animeres slik når spillet lanseres. Deretter lokker de oss til å følge med videre, fordi de snart skal ”annonsere noe stort og viktig”.

Project Gotham Racing 3 forventes å være et av flere lanseringstitler når Xbox 360 kommer på markedet i november. Les mer om det tredje spillet i serien via vår produktside.

Siste fra forsiden