Phantom Dust står fortsatt uten utvikler
(Bilde: Skjermbilde/YouTube)

Phantom Dust står fortsatt uten utvikler

Microsoft forsikrer likevel om at spillet ikke er kansellert.

Action-strategispillet Phantom Dust står fortsatt uten en utvikler, melder markedsføringssjefen for Xbox, Aaron Greenberg. I et intervju med Gamertag Radio fortalte Greenberg at Microsoft utforsker mulighetene for å få laget spillet og forsikret samtidig om at spillet ikke er kansellert.

Han ønsket ellers ikke å si noe om spillet og ga ingen indikasjon på når vi kan vente oss mer informasjon:

– Dette er et prosjekt som, i likhet med mange ting, tar litt lengre tid, og på dette tidspunktet har vi ikke mer å si, uttalte Greenberg.

Brøt med tidligere utvikler

Phantom Dusts fremtid forblir usikker.
Phantom Dusts fremtid forblir usikker. Bilde: Skjermbilde/YouTube

Microsoft annonserte nyversjonen av det kortbaserte spillet fra 2005 under fjorårets E3, men bare et halvt år senere avsluttet de samarbeidet med utvikleren for prosjektet, Darkside Game Studios.

I et intervju med Kotaku fortalte tidligere ansatte hos Darkside Games at samarbeidet brøt sammen som følge av uenigheter om spillets budsjett. Etter bruddet gikk både utvikler og spill en usikker fremtid i møte, og få dager senere måtte Darkside Games stenge dørene og si opp alle sine ansatte.

Uten en utvikler spekulerte mange i om Phantom Dust ville bli kansellert, men Microsoft forsikret oss også den gang om at utviklingen av spillet ville fortsette:

– Vi ser frem til å dele flere detaljer rundt spillet når det nærmer seg lansering, meldte en talsperson fra Microsoft til Eurogamer i februar.

Hvorvidt utviklingen vil fortsette der Darkside Games slapp eller begynne på nytt er uvisst.

Microsofts nyeste konsoll blir bakoverkompatibel.
Snart kan du spille Xbox 360-spill på Xbox One »

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen