PlanetSide 2-betatest åpner neste uke

Sony har lansert en hesblesende trailer for å lade opp til betatesten.

Sony Computer Online gav i dag ut en heseblesende CGI-trailer til det kommende MMO-skyteren PlanetSide 2. I traileren, som du kan se nederst i nyhetsartikkelen, følger vi en soldats actionpakkede kamp på planeten Auraxis. Det uheldige, men ressurssterke, soldaten løper gjennom slagmarken, mens kaoset hagler rundt ham.

Betatesten åpner neste mandag eller tirsdag

Samtidig annonserer Sony Online Entertainment at PlanetSide 2s betatest er like rundt hjørnet.

Ifølge utviklerens president, John Smedly, vil betatesten begynne neste mandag eller tirsdag. Han er fremdeles ikke helt sikker på hvilken av de to dagene som blir mest gunstig.

Han påpeker også at veteraner fra det første PlanetSide-spillet vil få tilgang først. Innlemmingen av spillere vil foregå i bølger, slik at Sony kan følge med på serverkapasiteten. Dersom du fremdeles har en aktiv PlanetSide-konto vil du få førsteretten, mens spillere som har lagt fra seg spillet vil få betatilgang en gang tidlig i prosessen, ifølge Smedley.

PlanetSide 2 er oppfølgeren til Sony Entertainment Onlines oppfølger til det ni år gamle MMO-skytespillet PlanetSide. Oppfølgeren vil ta sted i omtrent samme tidsperiode, og vil også inneholde den samme verdenen og de samme fraksjonene fra PlanetSide.

Om man er ivrig på å karre seg inn på spillserverne i nærmeste fremtid er det fremdeles mulig å registrere seg for betatesting på PlanetSide 2s hjemmesider.

Les også: Tar imot betasøknader for Planetside 2 Les også: Anmeldelse: PlanetSide

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden