PlanetSide 2-betatesten utsettes

Sony trenger litt mer tid på å sikre at alt fungerer optimalt.

Forrige uke annonserte Sony Entertainment Online at den kommende betatesten til det etterlengtede MMO-skytespillet PlanetSide 2 skulle sparkes i gang i begynnelsen av denne uken. En entusiastisk SOE-president twitret ivrig om planene for utrullingsfasen av testen, der veteraner fra det opprinnelige spillet har førsterett.

I går måtte presidenten, John Smedley, dessverre melde om at skyteglade PlanetSide-fans må vente en smule lengre enn planlagt på å hoppe inn i betatesten. Dette melder RockPaperShotgun.

PlanetSide 2-betatesten kommer snart.

– Betaen begynner sannsynligvis på fredag eller mandag. Vi hadde planlagt å rulle den ut i dag eller i morgen, men vi ønsker å forsikre oss om at en del greier fungerer kjempegodt. Gjengen jobber på spreng, men vi trenger å finpusse noen ting og teste det før vi slipper inn folkemengde, twitretSmedley.

PlanetSide 2 er oppfølgeren til det ni år gamle MMO-skytespillet PlanetSide. Spillet vil ta sted i omtrent samme tidsperiode, og vil også inneholde den samme verdenen og de samme fraksjonene. Om man er ivrig på å karre seg inn på spillserverne i nærmeste fremtid er det fremdeles mulig å registrere seg for betatesting på PlanetSide 2s hjemmesider.

Forrige ukes opprinnelige betaannonsering kom i tospann med en forrykende trailer, der vi følger en harbarket soldats deltagelse i et massivt slag på planeten Auraxis.

Les også: PlanetSide 2-betatest åpner neste uke Les også: Anmeldelse: PlanetSide

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden