Planetside 2 får lanseringsdato

Storstilt skytespill kommer i november.

Sony Online Entertainment har annonsert at Planetside 2 skal lanseres 20. november. Det har lenge vært mulig å kjøpe seg tilgang til betaversjonen, men ved lansering blir spillet åpent for alle og får også et ekstra kontinent som spillerne kan slippes løs på. Det nye kontinentet heter Amerish, og er visstnok preget av sumper.

Planetside 2 er et massivt flerspillerbasert skytespill hvor du får delta i en konflikt som raser på en hel planet. Ved hjelp av lagarbeid og taktikk må du kjempe for din fraksjon, og du kan bruke både bakkekjøretøy og ulike flygende farkoster for å ta rotta på motstanderne. Spillet foregår på enorme kontinenter hvor tusenvis av spillere kjemper om kontrollen over kritiske landområder.

Når det kjempes om en kritisk base kan kamphandlingene vare i flere dager, og selv om din side kanskje ender opp med å få kontroll over basen kan motstanderne senere forsøke å ta den tilbake.

I Europa vil Planetside 2 driftes av tyske ProSiebenSat.1 Games, men hvis du allerede er med i betaen kan du fortsette å spille i Sony Online Entertainments system. Det er uansett mulig for alle spillerne, enten de er i Europa eller USA, å spille med hverandre.

For mer informasjon om Planetside 2 og den kommende lanseringen kan du besøke det offisielle nettstedet.

Les også: Anmeldelse: Planetside
Les også: Sony-krisen vokser seg større

Siste fra forsiden