Playerunknown's Battlegrounds offisielle slippdato er klar

Utvikler Bluehole delte en rekke nyheter under nattens The Game Awards-show.

Årets The Game Awards-show gikk av stabelen natt til fredag, og som lovet var fenomenet Playerunknown's Battlegrounds på plass. Utvikler Bluehole delte opptil flere nyheter knyttet til det populære skytespillet, som en trailer for det kommende ørkenbrettet og en offisiell lanseringsdato på PC.

PUBG forlater Early Access på Steam den 20. desember 2017, og Bluehole ser dermed ut til å holde løftet om å slippe fullversjonen før nyttår. Nyheten kom mot slutten av en ny trailer for spillet, som du kan se øverst i artikkelen.

Ørkensafari

Traileren viste ellers frem enda mer av Miramar-brettet, som utvikleren trakk sløret av tidligere denne uken. Brettet er som kjent lagt til ørkenen, og tilbyr langt mer varierte omgivelser enn i spillets opprinnelige Erangel-brett.

Det nye brettet slippes tidlig til PUBGs testservere i løpet av fredag 8. desember, mens det først kommer til Xbox One-versjonen i begynnelsen av neste år. PC-spillere kan dermed utforske de nye omgivelsene – og leke seg med de ulike våpnene og kjøretøyene som kun blir tilgjengelige i Miramar – allerede før spillets offisielle lansering.

Til slutt kunngjorde utvikleren ferske salgstall for Playerunknown's Battlegrounds, som nå har funnet sin vei til over 24 millioner spillere. Det er en økning på fire millioner bare den siste måneden.

Playerunknown's Battlegrounds kommer til Xbox One den 12. desember.

Siste fra forsiden