Slik blir det nye PUBG-kartet

Bluehole slipper nye skjermbilder og masse info om ørkenregionen Miramar.

Bluehole
Her er det endelige kartet.
Bluehole

Vi har i lang tid fått små glimt av det neste området i Playerunknown's Battlegrounds, gjennom kildekodesnokere, fra utvikleren selv og fra andre kilder.

har Bluehole offisielt avduket kartet – som heter Miramar – og byr på bilder og detaljer om de forskjellige områdene man skal tevle om og i. Se alle bildene i bildekarusellen nederst.

Bluehole påpeker at kartet skiller seg kraftig fra Erangel, som er navnet på det vanlige PUBG-kartet. Se den endelige layouten til høyre.

– Det unike terrenget og de tettbygde urbane områdene i Miramar vil by på en ny Battle Royale-opplevelse der gamle strategier kanskje ikke virker, der man må ta nye taktiske grep, forteller utvikleren.

Får video på torsdag

Beskrivelser av alle områdene.
Skjermbilde av Steam

I tillegg har selskapet beskrevet noen av områdene. Los Leones for eksempel, som ligger litt sør-øst for midtpunktet, er den største byen i området. Her anbefales det at spillere sikrer seg områder i høyden. Ellers får vi høre om andre småbyer, og havneområdet Valle del Mar som byr på en skole like ved siden av, samt en av kartets broer. Se flere beskrivelser i bildet til høyre.

Vi får se en video av kartet natt til fredag, under The Game Awards-showet. En slippdato foreligger ennå ikke, men vi vet fra før av at det skal komme en gang før nyttår. De ivrigste kan prøve kartet på test-serveren om ikke så alt for lenge.

Siste fra forsiden