PlayStation 3-cuper hver dag i helgen

Nye sjanser til å kvalifisere seg i Gamer's Paradise-turneringen.

Det har vært mye frem og tilbake med PlayStation 3-turneringene i Gamer's Paradise, vår landsdekkende spillturnering, siden Sony har opplevd store problemer med PlayStation Network-systemet sitt.

Torsdag 2. juni fikk vi likevel sparket i gang den første kvalifiseringsrunden i FIFA 11 og Gran Turismo 5. Deltakermessig var det en gedigen suksess, men vi beklager om noen har hatt problemer med å spille.

Vi jobber stadig med å forbedre turneringssystemet vårt samt å gi dere den informasjonen dere behøver så snart som mulig, og setter veldig stor pris på alle tilbakemeldinger fra dere der ute.

Er du den kjappeste?

I kveld blir det nye sjanser til å gjøre seg fortjent til en plass i sluttspillet, og vi fortsetter med nye kvalifiseringsrunder hver eneste kveld frem til fredag 10. juni.

Alle må være klare til å spille klokka 19:00, og man må belage seg på å spille flere kamper på rad. Det eksakte antallet kamper bestemmes av hvor mange som meldes på, og man spiller helt til åtte personer gjenstår. Om man ikke rekker å gjøre unna alle kampene på en kveld så har du og motstanderen din 48 timer på dere til å fullføre dem. Vi trekker hvem som spiller mot hvem klokka 19:15. Konsollen er PlayStation 3.

Sluttspillet vil foregå fra 14. til 18. juni, og har som mål å finne frem til de to beste deltakerne i hvert spill. De vil få sjansen til å delta i den store finalen, som avholdes i Oslo mellom 26. og 28. juni. Alle som har vunnet samtlige kamper i kvalifiseringsrundene sine så langt er kvalifisert til sluttspillet.

Trykk her for å lage deg en konto i Gamer's Paradise

Siste fra forsiden