PlayStation 4 får fargerike kontrollere

For første gang kan du velge en annen farge enn svart ved lansering.

Sony avslørte mandag den endelige lanseringsdatoen til PlayStation 4, og som forventet vil den nye spillkonsollen slippes mot slutten av året. Nå har Sony også avslørt at de for første gang vil tilby kontrollerne sine i flere farger ved lansering.

Den svarte kontrolleren vil bli akkompagnert av både en rød og en blå variant, som begge kan kjøpes separat. Det melder Endgadet.

Sony har selvfølgelig kalt kontrollerene noe litt kulere enn «rød» og «blå», og satset heller på «Magna Red» og «Wave Blue». Stikkene skal være tilgjengelig fra lanseringsdagen, og prisen vil ligge på 54 pund eller 59 dollar.

Den norske prisen på disse er fortsatt ikke avslørt, men basert på den britiske prisen snakker vi om en pris over 500 kroner.

PlayStation 4 kommer i salg 29. november i Norge og vil koste 3490 kroner i de fleste butikker. Da får du med en sort DualShock 4-håndkontroller, et headset, en USB-kabel for å lade kontrolleren, en HDMI-kabel og en strømkabel. PlayStation Eye-kameraet vil selges som et separat produkt.

Konsollen får totalt 19 lanseringssspill, inkludert blant annet DriveClub, Killzone Shadow Fall, FIFA 14, Watch Dogs og Assassin's Creed IV: Black Flag.

Les også: Gran Turismo 6-datoen er klar
Les også: Alt om PlayStation 4

Siste fra forsiden