PlayStation VR får åtte demoer inkludert i pakken

Oppdatert: Sony har utvidet demotilbudet, med syv nye spill som kan testes.

Sony

Oppdatering 14. oktober: Sony har utvidet demotilbudet til PlayStation VR, og gir spillere nå syv ekstra spill for testing. De nye demoene er:

  • Until Dawn: Rush of Blood
  • Here They Lie
  • Harmonix Music VR
  • Job Simulator
  • Rez Infinite
  • Thumper
  • Allumette

Disse ligger ikke på demoplaten som følger med i PlayStation VR-pakken, men kan i stedet lastes ned som en samlet pakke fra PlayStation-butikken. Samlepakken, som også inkluderer de åtte opprinnelige demoene, krever 38 GB med ledig plass på konsollen din.

Opprinnelig sak følger.

Den 13. oktober gjør PlayStation sitt inntog på VR-markedet, med lanseringen av sine egne VR-briller. Sony satser stort på virtuell virkelighet, og lover at mer enn 50 spill skal være tilgjengelige på PlayStation VR allerede før nyttår.

Driveclub VR er blant spillene alle PlayStation VR-kjøpere skal få prøve.
Sony

Med så mye å velge mellom kan det bli vanskelig for VR-nybegynnere å finne frem til et spill de liker, noe Sony tydeligvis har tenkt på. Alle som kjøper PlayStation VR får derfor åtte demoer inkludert i pakken, som lar spillere smake på litt av det plattformen har å by på.

Spillene man får prøve er:

Stor PlayStation-konferanse

Virtuell virkelighet er trolig blant temaene som skal diskuteres når Sony denne uken inviterer til en stor pressekonferanse i New York. Konferansen, kalt «PlayStation Meeting», er også ventet å bli stedet der Sony endelig skal avsløre både PlayStation Neo og PlayStation 4 Slim.

PlayStation Meeting går av stabelen onsdag 7. september, klokken 21:00 norsk tid, og vi i Gamer.no står parat med dekning hele kvelden. Vi kommer til å vise konferansen her når det braker løs, og følger opp med artikler om alt det nye. Konferansen skal også vises direkte på Sonys nettsider.

Hva håper du Sony skal vise frem på PlayStation Meeting?

Siste fra forsiden