Bli sjørøver på Indiahavet

Plyndring i kongens navn

East India Company utvides med piratekspansjon.

Forrige måned ble strategispillet East India Company sluppet på nettet, og for en uke siden kom også butikkutgaven. Utvikler Nitro Games ligger tydeligvis ikke på latsiden, for nå har de allerede kunngjort en tilleggspakke gjennom sin utgiver Paradox Interactive.

Teaser for tilleggspakken

East India Company: Privateer byr på to helt nye kampanjer hvor du får prøve deg som sjørøver for en nasjon. Dermed har du lov til å angripe og plyndre skip fra andre nasjoner, selv om disse antagelig ikke blir så veldig begeistret for din nye næringsvirksomhet.

Du hyrer to nye typer kommandører til å lede flåtene dine, kjøpmannkaptein og sjørøver. Videre får vi nye egenskaper som hører piratlivet til. Du kan for eksempel seile under falskt flagg for å snike deg inntil intetanende skip og overrumple dem, eller angripe ammunisjonslagrene deres for å senke dem med et skudd.

Det blir også nye oppdrag, som å senke eller finne bestemte skip, smugle varer, blokkere havner og eskortere allierte flåter. Sistnevnte er også grunnlaget for en ny flerspillerdel hvor den ene siden prøver å få flåtene sine trygt forbi de andre spillernes skip.

Paradox Interactive har ikke oppgitt noen slippdato for East India Company: Privateer.

Siste fra forsiden