Podkast: De fem mest skuffende oppfølgerne

Rad Crew-gjengen er ikke nådige i ukens toppliste.

Om noen spekulerer ut et lurt spill som bergtar verden, kan du banne på at det dukker opp en oppfølger ikke lenge etter. Oppfølgere er en glimrende mulighet for utviklere til å gjøre større eller små endringer, etter å ha sett hva som fungerer eller ikke – eller man kan prøve å ta konseptet i en helt ny retning. Noen ganger kan resultatet bli helt på trynet.

Oppfølgere til besvær

Ukens Rad Crew handler om nettopp om de mest heslige oppfølgerne fra de siste par årene, de som virkelig skuffet både fans og kritikere. Har du fulgt med på Stavanger-gjengens podkast i en liten stund bure det ikke overraske deg at et visst østlig rollespill fra 2010 er å finne på listen.

Ingen jubel for Final Fantasy XIII fra gjegen.

Etter listen går samtalen videre til siste nytt i bransjen. Fikk du med deg at det kommer et nytt Strider-spill, for eksempel? Eller hva med Eidos Montreal-sjefens avgang?

Til slutt blir det koselig prat om Mario og Luigis nyeste rollespilleventyr, Dream Team Bros, og litt Pokémon White 2-prat fra Are, før Ketil forteller om sine nyeste eventyr i Animal Crossing.

Her er timeplanen for denne uka:

  • Topp 5 mest skuffende oppfølgere de siste årene (00:00-39:00)
  • Nyheter fra spillindustrien (39:30-52:00)
  • Mario & Luigi: Dream Team Bros (52:00-1:03:30)
  • Pokemon White 2, pluss: Ketil har også blitt bitt av Animal Crossing-basillen (1:03:30-1:20:37)

Denne uken er det Are Ness Fløgstad, Ketil Espenæs og Jotein Hakestad som diskuterer stort og smått fra spillverdenen.

Gått glipp av tidligere episoder?

Rad Crew er nettradioshow om spill som har holdt det gående i over to år, og som debuterte på Gamer.no for kort tid siden. Programmet er laget av den samme gjengen som gir oss populære Retro Crew, showet om gamle spill og konsoller.

Hver episode kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 132 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 131
Rad Crew: Episode 130Rad Crew: Episode 129

Les også
Nye rapporter om nettkrav for neste Xbox

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden