Feature

Podkast: De største overraskelsene fra E3 2013

Rad Crew oppsummerer pressekonferansene og avsløringene.

Våre verter i Rad Crew har ikke selv deltatt på årets E3-messe, men gjengen fra Stavanger har fulgt spent med på det som har rørt seg i Los Angeles denne uka.

Mange lot seg imponere av Tom Clancy's The Division, som utvikles av studioet bak World in Conflict.
Kiefer Sutherland, mest kjent fra TV-serien 24, skal spille Snake i Metal Gear Solid V.

Verdens viktigste spillmesse

Den toneangivende spillmessen er som oftest kilden til de aller største spillnyhetene. Ukens episode åpner derfor med en topp fem-liste over de beste overraskelsene i år. Deretter får vi en gjennomgang av annonseringene fra pressekonferansene til gigantene Microsoft, Ubisoft, Electronic Arts og Nintendo, med personlige høydepunkt, synspunkter og analyse.

Blant E3-favorittene til podkastvertene finner vi Infamous: Second Son, oppfølgeren til Infamous 2 med en helt ny protagonist, Metal Gear Solid V med Kiefer Sutherland som Solid Snake, samarbeidsspillet Tom Clancy’s The Division og Bungies nye spill Destiny, som ser ut til å blande det beste fra Borderlands og Halo.

Mens de går gjennom pressekonferansene blir også forskjellene på Sony og Microsoft sine annonserte løsninger for bruktspill, kopisperre og nettkrav på PlayStation 4 og Xbox One diskutert. Det er bred enighet i gruppa om at Sony stjal showet, men spillmessig viste alle seg fra sin beste side i år.

Til slutt får vi lytternes egne inntrykk av årets E3.

Bak mikrofonen denne gangen hører vi Are Ness Fløgstad, Inger Lise W. James, Stian Askeland og programleder Jostein Hakestad.

Her er menyen denne uka:

  • Topp 5 overraskelser fra E3 2013 (02:00-19:00)
  • Microsoft (19:00-56:00)
  • EA og Ubisoft (56:00-1:23:00)
  • Sony (1:23:00-1:52:00)
  • Nintendo (1:52:00-2:07:00)
  • Lytternes inntrykk av årets E3 (2:07:00-2:15:00)

Gått glipp av tidligere episoder?

Rad Crew er nettradioshow om spill som har holdt det gående i to år allerede, men som nylig debuterte på Gamer.no. Programmet er laget av den samme gjengen som gir oss populære Retro Crew, showet om gamle spill og konsoller.

Hver episode kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Les også
Anmeldelse: Dark Souls II

Det er produsert 126 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 125
Rad Crew: Episode 124
Rad Crew: Episode 123

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden