Podkast: Spillene som bruker strøm best

Rad Crew feirer Tesla-dagen med en elektrisk toppliste.

Selv om sommeren omfavner oss med varme og lange, lyse netter, hindrer ikke det Rad Crew-gjengen fra å levere nok en tettpakket episode av nettradioshowet sitt. I ukens episode får Jostein Hakestad, Are Ness Fløgstad og Aleksander Hakestad besøk av Gamer.nos Jens Erik Vaaler.

Strøm, heltehyllester og spillanmelderi

Denne gangen er temaet noe uvanlig: Elektrisitet. Anledningen er at opptaket av podkasten fant sted på elektroguruen Nikola Teslas fødselsdag, 10. juli. Dette feiers best med en toppliste over de fem beste brukene av strøm i spill.

Før det ønsker dog gutta å si noen ord om den amerikanske spillmediapersonligheten Ryan Davis, som gikk bort i en alder av 34 forrige uke. Som en av grunnleggerne av nettstedet Giant Bomb har Davis hatt en stor innflytelse på Rad Crew.

Etterpå bærer det løs, med diskusjoner om nye Deadpool, en svipptur innom Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, og en felles frustrasjon over Animal Crossings Tom Nook som nekter å la gjengen komme seg ut av gjeldshelvete.

Deadpool.
Are har prøvd Final Fantasy XIV: A Realm reborn.

Her er menyen denne uka:

  • Hyllest til Giant Bombs Ryan Davis (00:02-00:16)
  • Top fem typer bruk av elektrisitet i spill (00:16-00:34)
  • Final Fantasy XIV: A Realm Reborn-beta (00:36-00:50)
  • Jens Erik snakker om Deadpool og anmeldelsesprosessen (00:50-01:07)
  • Aleksander snakker om Animal Crossing: New Leaf (01:07-01:22)
  • Kommentarer, spørsmål og innspill fra lytterne (01:22-01:34)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 130 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 129
Rad Crew: Episode 128
Rad Crew: Episode 127

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden