Pokémon Scarlet - Pokémon Violet

Pokémon Scarlet og Pokémon Violet har fått slippdato og ny trailer

Lover fri utforsking av en åpen verden, sammen med opptil tre venner.

Det neste paret med Pokémon-spill – kalt Pokémon Scarlet og Pokémon Violet – vil lanseres 18. november på Nintendo Switch. Det bekreftet Nintendo onsdag.

Forskjellige professorer, avhengig av hvilket spill du velger.
The Pokémon Company

Sammen med slippdatoen avduket Nintendo en ny trailer for spillene, med flere detaljer om hva spillere kan forvente av en ny Pokémon-generasjon.

Åpen verden og samarbeidsspill

Den nye traileren – som du ser øverst i artikkelen – viser glimt av den store og åpne verdenen spillere skal få boltre seg i. Denne verdenen kan utforskes alene, eller sammen med opptil tre venner via spillets flerspiller.

Videre viste Nintendo frem de to legendariske beistene som introduseres for denne Pokémon-generasjonen. Disse heter Koraidon og Miraidon og som vanlig får de pryde hvert sitt spillcover for henholdsvis Pokémon Scarlet og Pokémon Violet.

Nemona er spillerens venn og guide i Pokémon Scarlet og Violet.
The Pokémon Company

Ved siden av å introdusere nye monstre – som de nylig avdukede Pawmi, Lechonk og Smoliv – skrur spillene også litt på den faste professorformelen. For første gang vil spillere møte forskjellige professorer avhengig av hvilket spill de velger.

I Scarlet skal man Professor Sada med å studere Pokémon, og i Violet er det Porfessor Turo som leder an. Spillerens rival, Nemona, blir riktignok den samme i begge spill.

LES OGSÅ: Ny Palworld-trailer viser mer av spillet der du jakter Pokémon-lignende skapninger med hagle »

Siste fra forsiden