Poker og racing på Vegas Night 2008

Stort spillarrangement i Oslo

Lørdag 8. mars kan du delta i storstilt pokerturnering, NM i Richard Burns Rally og mye mer.

Inline Technology, Microsoft og Activision har sendt ut en pressemelding hvor de inviterer til Vegas Night 2008Harald Huysman Karting i Oslo. Arrangementet finner sted 8. mars, og her loves mye moro.

Delta i NM i Richard Burns Rally.

Hovedattraksjonen skal være en pokerturnering for over 300 deltakere (Activision World Series of Poker 2008). Her får man kjempe om heder og ære, og det blir nok noen spennende premier også.

– Med over 300 deltagere blir Activision World Series of Poker 2008 garantert spennende. Poker har blitt utrolig populært i Norge, og det er morsomt å kunne arrangere en så stor turnering som holder seg innefor lovlighetens rammer i Norge, sier Ståle Braathen fra Activision.

Den andre av de store attraksjonene er NM i den heftige rallysimulatoren Richard Burns Rally. Dette spillet er fortsatt på topp i forhold til realisme, og har mange tilhengere verden over.

Guitar Hero-konkurranse blir det også.

Dessuten har de hentet inn tre store bilsimulatorer, hvor du kan konkurrere mot Henning Solberg. De 20 beste motorsportsutøverne i Norge vil i tillegg delta i HHK Race of Champions.

Alternativt kan du kjøre fjernstyrt bil på GoKart-banen. Disse bilene er 80 centimeter lange, og kan nå en toppfart på 80 kilometer i timen.

Er du ikke interessert i biler eller poker kan du delta i en stor Scene It-konkurranse, spille Guitar Hero på storskjerm eller prøve en rekke av Activisions kommende spill.

Dessuten loves massevis av underholdning, hvor blant annet Tone Damli Aaberge stiller. Arrangørene skryter også av at Bridgestone-vertinnene vil være til stede, og selvfølgelig har de flere DJer og mye musikk.

Tone Damli Aaberge står for underholdning.

– Mye av det som skjer under Vegas Night er kanskje mest for gutta, men det er ikke bare de som skal kose seg denne kvelden, sier Silje Thoresen i Microsoft, og forteller om en egen lounge som bare er for jentene.

– Her lover vi at jentene kommer til å bli tatt godt vare på, sier Thoresen. Her vil det blant annet bli innføring i poker for jentene fra vår pokerstjerne Anette Obrestad.

Arrangementet er i utgangspunktet gratis, og påmelding skjer på stedet. Om du ønsker å delta i pokerturneringen eller NM i Richard Burns Rally må du imidlertid registrere deg via arrangementets nettsted.

Siste fra forsiden