Post-apokalyptisk rollespill fra Atari

Gamma World blir dataspill.

Atari har kunngjort at de vil bringe det post-apokalyptiske penn-og-papir-rollespillet Gamma World til Xbox 360, PS3 og PC i løpet av høsten.

Det nye spillet heter Gamma World: Alpha Mutation, og foregår etter at et eksperiment med partikkelakseleratoren i Geneve har slått helt feil, og sørget for at flere universer har blitt spleiset i en virkelighet. Dette har naturligvis fått store konsekvenser for jorden, som nå har fått navnet Gamma Terra.

Gamma Terra er preget av radioaktivitet, lovløshet og fryktelige monstre. Overlevende leter i ruinene etter nyttige og verdifulle gjenstander, mens de kjemper mot mutanter og andre farer.

Du får skape din egen muterte spillhelt, og utforske ødelandet i en serie oppdrag som tar deg gjennom raserte byer og livløse vidder. Du kan spille alene eller sammen med opp til tre venner (eller én venn, om du spiller lokal flerspiller).

Underveis kan du oppdage mektig teknologi fra andre dimensjoner, og finne deler som du kan bruke til å konstruere dine egne våpen.

Utviklerne i Bedlam Games (som nylig stod for Dungeons & Dragons: Daggerdale) hevder spillet vil kombinere dybden til et rollespill med spenningen til et tredjepersons skytespill, og at raske reflekser er like viktige som effektiv design av figuren din.

Gamma World vil lanseres via digital distribusjon.

Siste fra forsiden