Prey 2 borte fra Bethesdas nettsider

Utgiveren ønsker å ha fokus på andre kommende spill.

Det er litt vanskelig å vite akkurat hva som skjer med Prey 2. Det lovende skytespillet fikk sine første rykter om kansellering og drama mellom utvikleren Human Head og Bethesda i april i år, men utgiveren har hele tiden bedyret at det fremdeles er i produksjon. Spillet, som egentlig skulle komme i år, ble uansett utsatt på ubestemt tid rundt samme tidsperiode, og siden da har ingen hørt noe fra hverken Human Head eller Bethesda.

Nå har spillet forsvunnet sporløst fra utgiverens nettside, uten at noe hurlumhei har funnet sted. Eurogamer snappet opp denne merkelige utviklingen, og slo på tråden med Bethesda for å høre hva det egentlig er som skjer med Prey 2.

Ingen vet helt hva som egentlig skjer med Prey 2.

– Vi annonserte utsettelsen av Prey 2 i april, og inntil vi er klare for å snakke mer om spillet velger vi å la nettsiden fokusere på våre snart kommende titler, fortalte en Bethesda-talsperson til nettsiden.

Som Eurogamer påpeker videre er dette litt besynderlig. The Elder Scrolls Online, som etter planen skal komme i 2013, ligger fremdeles på nettsiden. Betyr dette at vi ikke får se Prey 2 før det massive onlinespillet har labbet ut dørene?

Sist vi og resten av verden fikk se Prey 2 var under E3 i 2011, og det er rimelig å anta at spillet har endret seg betraktelig siden den gang. Den gang da følte vår utsendte journalist at spillet kunne ha potensiale til å engasjere minst like godt som forgjengeren.

Les også: Sniktitt: Prey 2 Les også: Prey 2 lever fremdeles

Siste fra forsiden