Prince of Persia får film og etterfølger

Jerry Bruckeimer har kjøpt filmrettighetene til Prince of Persia: Sands of Time, og Ubisoft bekrefter at en etterfølger er under utvikling.

For en stund siden fant vi ut at Ubisoft var i gang med en etterfølger til Prince of Persia: Sands of Time. Nå har Ubisoft sin markedsføringssjef, Tony Kee, bekreftet at de jobber med denne etterfølgeren. Han kom ikke med noe mer informasjon om selve spillet, men fortalte at planen så langt var å få spillet ut på markedet til jul.

Før i tiden var det en sjeldenhet at det kom filmer basert på spill. Nå ser det omtrent ut som at det signeres en ny filmavtale hver uke. For kort tid siden ble det klart at Warren Zide, produsenten av American Pie, skal lage film basert på Soul Calibur, og nå har den kjente produsenten Jerry Bruckheimer kjøpt rettighetene til Prince of Persia: Sands of Time.

Det er den legendariske spilldesigneren Jordan Mechner (mannen bak Prince of Persia-serien og eventyrklassikeren The Last Express) som skal skrive manuskriptet. Han forteller at i stedet for å bruke historien fra spillet vil han plukke ut en del spennende elementer fra spillet og bruke dem til å lage en helt ny og spennende historie. Jordan Mechner er forøvrig ikke ukjent med det å lage film, og han har vært med på flere uavhengige produksjoner gjennom karrieren sin.

Siste fra forsiden