Nettmøte

– Prototype 2 gir spilleren total makt

Se hva Radical Entertainment svarte leserne våre i nettmøtet.

Prototype 2 er oppfølgeren til det spinnville, tøffe og gjennomførte actionspillet som lot oss kontrollere Alex Mercer – en fyr med hukommelsestap og superkrefter. Nå er Mercer tilbake, men denne gangen er det du som jakter på hovedpersonen fra originalspillet.

Sandkasse-action

Du må hanskes med både mutanter og militæret i Prototype 2.
Dave Fracchia vier en time av sin tid på fredag, for å svare på våre leseres spørsmål om Prototype 2.

Viruset som skapte trøbbel i det første spillet har blusset opp igjen og alt tyder på at Mercer har skylda. Nå må vår nye helt, James Heller, ta tak for å ta knekken på viruset og drepe protagonisten fra sist. Akkurat som Mercer kan sersjant Heller skifte utseende. Han tilegner seg folks identitet og hukommelse ved å konsumere dem. Vår nye mann har også fått tilgang på tentakkelarmer som gir ham en rekke egenskaper Mercer ikke hadde.

Gamer.no kikket på den lovende oppfølgeren allerede i fjor høst og det er god grunn til å vente seg flere spektakulære kamper i høyt tempo, med ekstremt overdrevne animasjoner. Utviklere forsøker også å gjøre sandkassespillet mer taktisk enn tidligere.

Hva lurer dere på?

Fredag klokken 19:30 møtte Dave Fracchia fra Radical Entertainment opp for å svare våre lesere på spørsmål om Prototype 2. Fracchia er nestsjef i det Vancouver-baserte spillstudioet og har jobbet der siden 2007. Med seg hadde han deres «Community Manager».

Se alle spørsmålene og svarene rett nedenfor.

Prototype 2 kommer i salg 24. april for Xbox 360 og PlayStation 3. PC-utgaven kommer 24. juli.

Siste fra forsiden