Prøv kritikerroste Guild Wars 2 gratis i helgen

Få full tilgang fredag til mandag uten å måtte betale for klienten.

Guild Wars 2 er blant de mest populære massive rollespillene om dagen. Vår anmelder konkluderte med en sterk 9-er i sin vurdering i høst og da leserne skulle oppsummere fjoråret kom spillet på andreplass i kategorien «beste samarbeidsopplevelse».

Detaljert verden å utforske

Fargerik action.

Populariteten skyldes mer enn at spillet er fri for månedlige avgifter. Utvikler ArenaNet har skapt en imponerende verden, med mange små, finurlige løsninger og detaljer, og det er opp til deg hvordan du skal forholde seg til heltekallet.

Ved siden av flere spennende hovedoppdrag har spilleren muligheten til å vandre fritt i en vidåpen verden, og det er få steder som tilbyr så mye å utforske som fantasiuniverset Tyria. Massive beist, storslåtte kamper og spennende raid er ikke forbeholdt spillere på høyeste nivå. I stedet får du oppleve slike ting gjennom hele reisen, og det legges stadig til nytt innhold.

Noe av det aller beste med spillet er imidlertid det sosiale. Her behøver man ikke frykte at noen stjeler fiendene eller nodene fra deg. Her er felleskapet, det sosiale og samarbeidet mellom spillerne i fokus hele veien.

Slik skaffer du deg tilgang

Til helgen kan du finne ut om dette er noe for deg, uten å betale et rødt øre for spillklienten. Vi deler nemlig ut tusenvis av nøkler som gir kostnadsfri og ubegrenset tilgang fra fredag kveld til mandag morgen.

Alt du må gjøre for å sikre deg tilgang er å melde din interesse i skjemaet under. Vi sender ut nøklene fortløpende frem til det er tomt.

Les også: Retrohyllest i Guild Wars 2
Les også: Kastet ut 34 000 «bots» fra Guild Wars 2

Siste fra forsiden