Konkurranse

Prøv skytespillet Firefall i helgen

Vi gir bort nøkler til den første lukkede betatesten.

Firefall er et kommende gratis, flerspillerbasert skytespill, satt 200 år frem i tid. Mennesker er på randen av utslettelse, og jorden er beleiret av en utenomjordisk rase kalt Chosen. Som om ikke det er nok herjer det en enorm elektrisk storm i atmosfæren. Dette har ødelagt store deler av jorden.

Nå åpner utvikleren Red 5 Studios endelig betaserverne for massene, og Gamer.no har 500 betanøkler vi ønsker å dele ut til leserne.

Åpen verden med dynamisk innhold

Historien tar spillerne med inn i en stor, åpen verden der dynamiske hendelser oppfordrer til samarbeid. Blir du lei av samarbeidet, kan du ta med skyteegenskapene dine i heftige kamper mot andre spillere. Utvikleren har uttalt at de har et håp om å lage et skytespill for e-sport.

Kos med jetpack.

Du starter med å velge en av fem «Battleframes», spillets variant av et klassesystem. Spesialiserte versjoner av alle fem gjør at spillopplevelsen utarter seg veldig annerledes avhengig av hva du velger. Det er også mulighet for å samle ressurser og lage egne våpen og rustning.

Du kan bli med

For å få tilgang til helgens betatest må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Vi sender e-post med informasjon og nøkler til de første 500 som svarer korrekt. Betatesten starter fredag 30. november klokka 19:00 og avsluttes søndag 2. desember til samme tid.

Neste helg er det en ny betarunde, men den krever også egen betanøkkel. Du får imidlertid beholde alt som er lagret på spillfiguren din fra helg til helg dersom du deltar i flere betatester.

Les også: Anmeldelse av Far Cry 3
Les også: Når byggeklossene går til krig

Det er ikke annonsert når Firefall blir lansert.

Siste fra forsiden