Prøvespill strategispillet Sengoku

Kan du forene soloppgangens land?

Sengoku er det nyeste strategispillet fra svenske Paradox, kjent for titler som Hearts of Iron og Europa Universalis. Denne gangen skal vi til det føydale Japan, og prøve å bli øynasjonens neste Shogun.

Paradox lover et dypt og karakterdrevet strategispill, hvor du får rollen som lederen for en stor samuraifamilie. Året er 1467, og det har brutt ut borgerkrig. Den mektige Ashikaga-slekten har mistet makten sin, og det er fullstendig kaos.

Du må kombinere ære og plikt med kampen for å overleve i det livsfarlige politiske miljøet. Ved hjelp av en kombinasjon av diplomati, krigføring og svik må du vinne frem. Samuraiene dine må kjempe på slagmarken, mens ninjaer må utføre farlige oppdrag i ly av mørket.

Sengoku lanseres via digital distribusjon i dag, men du trenger ikke å punge ut for å få testet spillet. Paradox har nemlig også gitt ut en demo, som gir en liten introduksjon. Den inkluderer kun enspillermodus, du får kun velge mellom to klaner og kan ikke herske mer enn femten år. Det er heller ingen mulighet for å lagre og laste inn spill.

Siste fra forsiden