Prøv Age of Conan gratis

Prøveversjon ute nå

Nå kan du gratis teste om Age of Conan er noe for deg.

Funcom har lansert en gratis prøveversjon av sitt massive onlinerollespill Age of Conan. Denne lar deg teste spillet i syv dager, før du må betale for å få lov til å fortsette.

Barbarisk dame.

– Tiden har endelig kommet for å åpne slusene. Det er en hel verden av spillere der ute som aldri har spilt Age of Conan, og vi ønsker at de skal få oppleve det hundretusenvis av spillere har opplevd før dem, sier Morten Larssen, som er visepresident for salg og markedsføring hos Funcom.

Han fortsetter:

– Spillet har modnet vanvittig etter lanseringen, og vi er overbevist om at dette er det riktige tidspunktet å lansere en gratis prøveversjon på. Age of Conan er simpelthen større og bedre enn det noensinne har vært, og vi ønsker at både nye og gamle spillere skal få oppleve dette selv.

Age of Conan lar deg tre inn i de barbariske sandalene til en innbygger i Robert E. Howards fantastiunivers. Sammen med tusenvis av spillere fra hele verden får du drepe monstre, kjempe mot andre riker og utforske farlige og spennende omgivelser.

I tiden etter fjorårets lansering har Funcom lansert en rekke oppdateringer, som har gitt oss nytt innhold og forbedret en mengde av de elementene folk ikke var helt fornøyd med da spillet opprinnelig kom ut. Mer informasjon om Age of Conan finner du på spillets nettsted.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden