PUBG introduserer rankingsystem i ny oppdatering

I tillegg blir det mulig å velge akkurat hvilket brett du vil spille på.

PUBG Corp.

En splitter ny Playerunknown's Battlegrounds-oppdatering er klar for testing på spillets testservere, og denne skilter med haugevis av nyheter. Blant annet introduserer PUBG Corp. et rankingssystem til spillet, noe fans har etterspurt siden PUBG kom til early access for 18 måneder siden.

PUBG får rankingsystem.
PUBG Corp.

Etter man har spilt ti kamper vil spillere få sin innledende ranking. Det finnes åtte forskjellige, som strekker seg fra Bronze i bunn til Grandmaster på topp. Spillere klatrer og faller på ledertavlene basert på hvor mange rankingpoeng de samler i kamp.

Individuelt kartvalg, nye menyer og klesbytte

Ellers byr oppdateringen på enda mer spesifikt kartvalg enn tidligere. Da PUBG Corp. rullet ut Sanhok-brettet i juni, delte utvikleren kartvalg i to kategorier. Enten kunne man spille standard battle royale på Erangel eller Miramar, eller «mini-royale» på Sanhok.

Snart skal det bli lettere å velge førstehjelpsytstyr og granater.
PUBG Corp.

Heretter kan man velge og utelukke individuelle kart, eller kaste seg inn i en «Quick Join»-kø med tilfeldig kartvalg. Også dette er en funksjon fans har etterspurt lenge, da det er mange som foretrekker Erangel over Miramar og vice versa.

I tillegg har PUBG-teamet lagt til hjulmenyer for enklere valg av granater og førstehjelpsutstyr. På bildet til høyre kan du ser hvordan det ser ut, og de som benytter seg av spillets «emote»-system vil legge merke til at det fungerer på samme måte.

Snart får du bytte bort alle de ubrukte klærene dine.
PUBG Corp.

Alle som sitter med tonnevis av ubrukte skjorter og skopar i spillet, kan ellers glede seg over muligheten til å veksle inn kosmetiske gjenstander. Ved å gi fra seg ti gjenstander av samme kvalitet, samt et varierende beløp med Battle Points, kan man bytte til seg et sjeldnere plagg. Slik kan man kutte ned på garderobestørrelsen og kanskje sikre seg et flottere antrekk.

Helt til slutt byr oppdateringen på flere ytelsesbaserte forbedringer, samt fiksing av småfeil. Du kan lese mer om oppdateringen på spillets Steam-side. En offisiell lanseringsdato er enda ikke fastsatt, men PUBG Corp. håper å slippe den i begynnelsen av oktober.

PUBG kommer kanskje til flere plattformer.
Lekkasje antyder at en PlayStation 4-lansering er på vei »

Siste fra forsiden