PUBG - Sesong fire

PUBG pusser opp Erangel-brettet i spillets neste oppdatering

Oppdatert: Sesong fire er i gang, og byr på en rekke endringer.

Oppdatering 25. juli: Den største PUBG-oppdateringen på en stund er nå ute på PC. Som nevnt nedenfor markerer oppdateringen startskuddet for spillets fjerde sesong, og utvikleren introduserer en haug med endringer.

De største kommer i form av en overhaling til Erangel-brettet, med nye bygninger og diverse visuelle nyheter. Se mer i videoen under.

Den nyeste PUBG-oppdateringen lokker med en rekke endringer. (Video: PUBG Corp.)

Opprinnelig sak følger.

24. juli drar PUBG Corp. i gang en ny sesong med Playerunknown's Battlegrounds. Det medfører en haug med endringer til spillet, og kanskje den største overhalingen kommer til det opprinnelige Erangel-brettet.

Den neste PUBG-sesongen introduserer flere endringer til spillet. (Video: PUBG Corp.)

Via sine nettsider melder utvikleren om en rekke visuelle endringer til den grønnkledde øya. Dette inkluderer oppretting av nye bygninger her og der, oppdateringer av eksisterende hus og diverse forandringer til terrenget.

Du kan se flere av endringene i bildegalleriet nederst i artikkelen.

Justering av våpen, biler og førstehjelpsutstyr

Ved siden av Erangel-oppdateringen byr sesong fire på justeringer til den generelle spillopplevelsen. Blant annet venter balanseendringer til både våpen og kjøretøy, hvor noen ting blir kraftigere og andre blir svakere.

Hagler, maskinpistoler og armbrøster får et lite løft, mens automatgeværene blir noe svekket. Motorister vil oppdage at flere av bilene med bakhjulsdrift – for eksempel Buggy, Mirado, Motorbike og Snowmobile – vil bli lettere å håndtere. På den annen side vil motorsyklene bruke langt mere bensin, og enkelte biler vil kjøre saktere på underlag som sand, gjørme og gress.

En annen endring, som spillere har etterspurt i lang tid, er muligheten til å bruke førstehjelpsutstyr mens man er i bevegelse. Spillere er begrenset til gangfart mens de bandasjerer eller setter adrenalinsprøyter, men det er i hvert fall bedre enn å måtte sitte helt stille.

Som alltid med en ny sesong kommer et ferskt battle pass, med flere utfordringer og kosmetiske gjenstander for spillere å låse opp. Du kan lese mer om dette på PUBGs nettsider, der du også finner en fullstendig liste over kommende endringer. Disse inkluderer introdusering av stereoanlegg til biler og justeringer til den blå sirkelen på Erangel.

Snart får DayZ sin egen battle royale-variant.
Spillere kan melde seg på til alfatesting nå »

Les også
Anmeldelse: Playerunknown's Battlegrounds

Siste fra forsiden