Total War: Rome Remastered

Pusser opp Rome: Total War

Det klassiske strategispillet gjenskapes i 4K.

Rome: Total War – det klassiske strategispillet fra 2004 – er på vei tilbake. Sega har nemlig kunngjort en oppussing av spillet med planlagt lansering på Steam den 29. april.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Rome: Total War »

Total War: Rome Remastered.
Sega

Den nye pakken går under navnet Total War: Rome Remastered. Det er porteringsspesialistene i Feral Interactive som har tatt på seg jobben med å gi opplevelsen både ny glans og en og annen ny funksjon.

Av visuelle nyvinninger kommer støtte for 4K-oppløsning, med oppdaterte modeller og teksturer. Det blir støtte for skjermer i bredformat, et mer detaljert kampanjekart, bedre visuelle effekter og overhalinger av både brukergrensesnitt og kameraføring.

Blant nyversjonens tilleggsinnhold venter 16 nye spillbare fraksjoner, som bringer totalen opp til 38. Diplomatisystemet har fått en oppgradering og en ny agent er på plass. I tillegg lover Sega bedre veiledning og innføringssystemer for nye spillere, samt spilling på tvers av plattformer.

Spillere som allerede eier Rome: Total War på Steam kan kjøper nyversjonen til halv pris, et tilbud som varer frem til 1. juni. Ved siden av hovedspillet får man også med de to utvidelsene Alexander og Barbarian Invasion, i tillegg til originalspillet Rome: Total War.

LES OGSÅ: De beste Total War-spillene kom faktisk for over ti år siden »

Siste fra forsiden