Podkast

Rad Crew - Sesong 8, episode 4

Rad Crew har vært på Gamescom for første gang

Gjengen tar for seg høydepunktene fra verdens største spillmesse.

Rad Crew har vært på Gamescom.
Gamescom

Rad Crew var på Gamescom i forrige uke. Riktignok bare med én person, men spillnettgjengen ble godt representert av deres korrespondent Are Ness Fløgstad, på det som etterhvert har blitt verdens største spillmesse med over en kvart million besøkende hvert år.

I nesten en time snakker Are om sitt besøk til Köln og forteller om alle tingene han fikk se og prøve. Blant høydepunktene kan vi nevne The Division, Dark Souls-etterfølgeren Bloodborne, The Witcher III: Wild Hunt og ikke minst den store overraskelsen Ori and the Blind Forest. Halo 2: Anniversary Edition fikk han også prøve, og han ble svært imponert over ansiktsløftet som spillet har fått.

Filmer inspirert av dataspill

I det første segmentet snakker vi om filmer som henter mye av sine ideer og uttrykk fra spillenes verden. Du har kanskje sett Wreck it Ralph? Dette er en topp 5-liste om filmer som ikke direkte er basert på spill, men som allikevel aldri kunne eksistert uten sine inspirasjonskilder: dataspill.

Til slutt får vi høre hva lytterne syns om Gamescom-nyhetene. Hva likte dere? Hva likte dere mindre? Alt avsløres i denne ukens Rad Crew.

For ordens skyld: Rad Crews tur og opphold på Gamescom ble dekket av Microsoft.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Ukens timeplan:

  • 07:00-32:00 Topp 5 filmer inspirert av, men ikke basert på spill
  • 36:00-1.24:51 Are var på Gamescom, nå forteller han om spillene han så og prøvde
  • 1:25:25-1:35:07 Hva lytterne likte best av Gamescom-nyhetene

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 14. august
Rad Crew, 7. august

Rad Crew, 31. juli

Les også
Anmeldelse: The Witcher 3: Wild Hunt

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden