Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 18

Rad Crew ler godt når lytterne forteller om skader de pådro seg under spilling

Hør de merkelige historiene.

Shutterstock, jcjgphotography, EA, Rad Crew

Neste uke kommer Rise of the Tomb Raider ut, og det var en perfekt anledning til å oppsummere de fem beste spillene i serien hittil. Til den oppgaven fikk vi hjelp av Tomb Raider-fan og Rad Crew-lytter Ralf William Nummelin som dukka opp i Radcorp Towers for å bli med på episoden.

Inger Lise spiller Assassin’s Creed og virker kanskje ikke like entusiastisk som hun har vært før, mens Halo 5-multiplayeren har Jostein i sine klør. Are på sin side er opptatt med Binding of Isaac Afterbirth og har derfor ikke klart å runde Halo 5 ennå. Forstå det den som kan!

Til slutt har vi en hel rekke morsomme historier der lytterne forteller oss om de gangene de har pådratt seg fysisk skade mens de spilte spill. Det er alltid gøy å le av andres ulykke, ikke sant?


Rad Crew - sesong 10, episode 18

Ukens oversikt:

  • (05:15 - 24:00) Topp 5 Tomb Raider-spill
  • (24:00 - 36:00) Nyheter
  • (36:00 - 1:30:00) Binding of Isaac Afterbirth, mer Halo 5, Assassin's Creed IV og mer
  • (1:30:00 - slutt) Har lytterne våre pådratt seg gaming-relaterte skader?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 29. oktober
Rad Crew, 22. oktober

Rad Crew, 15. oktober

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden