Podkast

Rad Crew synes Mortal Kombat X er ukens høydepunkt

Få også med deg de fem kuleste cyborgene i spillhistorien.

Warner Bros.

Adrian fra Gamer.no blir med oss i ukens episode av Rad Crew for å snakke om Hearthstone, kortspillet som tilsynelatende bare blir mer og mer populært. Men først: et nytt Deus Ex er på vei, der du igjen skal spille som Adam Jensen. Vi likte det første spillet og feirer derfor annonseringen med en topp 5-liste over de kuleste cyborgene i spillhistorien. Er det noen vi gikk glipp av? Del med oss i kommentarfeltet!

Deus Ex og Adam Jensen er tilbake. (Bilde: Square Enix)

I denne episoden fikk vi også tatt en prat med norske 4Bit Games, som nettopp annonserte at dere første spill ORBIT kommer til Xbox One i år.

Og så klart: Mortal Kombat X er ukens høydepunkt, hvertfall for Are og Jostein, som begge synes spillet finner en ypperlig balanse mellom nytt og gammelt. Og historiemodusen er overraskende gøyal.

I studio denne gangen sitter Adrian Simen Holm, Are Ness Fløgstad og Jostein Hakestad.

Rad Crew, episode 16, sesong 9
  • (08:25 - 27:22) Topp 5 Cyborger
  • (27:22 - 50:27) Nyheter
  • (50:27 - 58:40) Intervju med 4Bit games om ORBIT
  • (58:40 - 1:01:33) E-sportnytt
  • (1:01:33 - 1:09:16) Hva holder Konami på med egentlig?
  • (1:09:16 - slutt) Mortal Kombat X og det nye Hearthstone-single player eventyret

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 23. april
Rad Crew, 16. april

Rad Crew, 9. april

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden