Ratchet & Clank-skaperne skifter beite

Sunset Overdrive blir eksklusivt for Xbox One.

Det velrenommerte utviklerstudioet Insomniac har tidligere vært kjent for sitt tette samarbeid med Sony. Spillserier som Spyro, Resistance og ikke minst Ratchet & Clank har betydd mye for PlayStation opp gjennom tidene.

Akrobatikk og sterke farger

Nå ser det imidlertid ut til at Insomniac er klar for å teste nye jaktmarker, og etter at Fuse nylig ble lansert til flere plattformer har de nå annonsert Sunset Overdrive, eksklusivt for Xbox One.

Dette kunne Insomniac-sjef Ted Price fortelle på mandagens E3-pressekonferanse, hvor vi ble lovet et åpent og stilisert spill med spennende våpen i fokus. Det ble også lagt fokus på at utviklerne kan legge til nye elementer, og da spesielt våpen, når og hvor som helst i spilluniverset.

En fersk trailer, gjengitt nederst i artikkelen, viser blant annet hvordan en stilig kar tar seg gjennom en fargerik og åpen by ved å løpe langsetter bygninger, slenge seg i telefonledninger og skyte i stykker zombie-lignende fiender. Vi fikk også se hvordan andre spillerfigurer (og potensielt andre spillere) hjalp til på ferden ved hjelp av blant annet et våpen som skjøt ut vinylplater og en granat som førte til en grandios eksplosjon midt i byen.

Ingen lanseringsdetaljer ble nevnt, men det er naturlig å anta at spillet vil være tilgjengelig ved Xbox Ones lansering senere i år.

Les også: Anmeldelsen av Fuse Les også: Disse spillene vises på E3

Siste fra forsiden