Ratchet: Gladiator gjenskapes i HD

Tør du vende tilbake til arenaen?

PAX Prime gikk av stabelen i Seattle i helgen, og det var nettopp her at det amerikanske spillstudioet Insomniac Games avslørte at Ratchet: Gladiator er på vei til PlayStation 3s nettbutikk, i HD.

Spillet, som var den første spin-off-tittelen i den populære plattformserien, ble opprinnelig utgitt i 2005, året etter avslutningen av PlayStation 2-trilogien som ble relansert nå i sommer.

I Ratchet: Gladiator blir Ratchet og Clank fanget av en luguber bande med roboter, for så å bli tvunget til å delta i gladiator-aktige dueller. Spillet fulgte tett i fotsporene til sine forgjengere, men samtidig spilte skyteelementene en langt større rolle enn tidligere.

Spillet fikk generelt gode kritikker på verdensbasis, men vår anmelder var ikke helt enig:

– Ratchet: Gladiator er for all del ikke et dårlig spill, men de store øyeblikkene, den storslagne historien og de flotte detaljene i både utforming og fortelling fra tidligere har blitt skremt bort i en krok. Resultatet vi sitter igjen med virker som et forsøk på å bryte ut fra tradisjonen, og hadde passet bedre som et minispill eller en actionsekvens i en større historie, konkluderte Mats Lindh den gang.

Ratchet: Gladiator HD lanseres ekslusivt for PlayStation 3 i løpet av 2012.

Les også: Anmeldelse av The Ratchet & Clank Trilogy Les også: Ratchet & Clank vender tilbake til røttene

Siste fra forsiden