Rayman Legends: Definitive Edition kommer til Nintendo Switch i høst

Det fantastiske plattformspillet får en versjon på den nye konsollen.

Rayman Legends: Definitive Edition
Ubisoft

Ifølge Nintendo Switchs nettbutikk slippes Rayman Legends: Definitive Edition 12. september. At det knallsterke plattformspillet skulle ta turen over til Nintendos nyeste konsoll visste vi allerede, men nå har vi fått en slippdato og mer informasjon om hva nyutgaven inneholder – eller ikke inneholder.

Rayman Legends: Definitive Edition.
Ubisoft

Fra før av visste vi at spillere kan spille sammen på tvers av flere konsoller, mens minispillet Kung Foot – et slags kaotisk todimensjonalt fotballspill – får en egen solomodus og et turneringssystem.

Men de som håpet at berøringsskjermsfunksjonaliteten fra Wii U-versjonen, der man kunne trykke og dra på skjermen i enkelte seksjoner av plattformbrettene med hjelpefiguren Murphy, ikke finnes på Switch-utgaven. I stedet løser man dette på samme måte som på PlayStation 4 og Xbox One med knappetrykking.

En demo av spillet lå også ute en liten stund etter at det dukket opp på nettbutikken, men ble trukket samme dag. Det virker som om den ble sluppet for tidlig, så vi regner med at den kommer tilbake senere.

Toppscore

Rayman Legends: Definitive Edition.
Ubisoft

Rayman Legends ble opprinnelig gitt ut i august 2013, på PlayStation 3 og Xbox 360, men har dukket opp på en hurv av andre konsoller og plattformer siden. Spillet fikk mye skryt av anmelderkorpset, og vår egen anmelder klinket til med full score i sin vurdering.

– Det er lenge siden jeg har vært borte i et produkt som i så stor grad fortjener toppkarakter. Rayman Legends er fra start til slutt en fryd å oppleve, og jeg gliste fra øre til øre hver gang noe nytt og spennende ble servert. Alt fra nivådesign, figuranimasjon, lyddesign og gameplay er plukket fra øverste hylle og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet, skrev Jens Erik Vaaler i sin anmeldelse.

Les kommentar: Nintendo Switch endrer spillereglene »

Siste fra forsiden