Rayman-skaperens neste spill er helt vilt

Wild lar deg ta kontroll over hva som helst i en verden på størrelse med Europa.

Tidligere i august annonserte Michel Ancel at han har begitt seg ut på nye spilleventyr med nyopprettet firma: Wild Sheep Studio. Deres første spilltittel, Wild, ble tirsdag annonsert til PlayStation 4.

På sjarmerende franskengelsk kunne mannen bak publikumsfavoritter som Rayman-serien og Beyond Good and Evil avsløre at valget falt på Sonys stuekonsoll grunnet dens kraftige maskinvare og spennende deleverktøy.

Huleboere og ville dyr

Etter traileren å dømme inntar man rollen som et menneske i et huleboersamfunn, og vi ser dem jakte, temme og drepe ulike ville dyr. Spillerens rolle er ikke utelukkende begrenset til kontroll over menneskene. Alle levende vesener i Wild er spillbare, fra ørret til ørn, men hvordan dette vil fungere i praksis gjenstår å se,

Wild er også et meget stort spill, med et verdenskart som potensielt kan være like stort som Europa. Målet er at spilleren skal få oppleve noe nytt hver gang man entrer spillet. Dette hjelpes frem av dynamiske værsystemer og årstider, som skaper unike situasjoner og hendelser.

Det dukker også opp kjempeskjeletter og enorme ørner i løpet av traileren, som hinter til en dypere mytologi i spillverdenen Ancel og gjengen i Wild Sheep ønsker å skape.

Wild har foreløpig ingen lanseringsdato, men kommer utelukkende til PlayStation 4.

Siste fra forsiden