– Red Dead Redemption 2 blir «optimistisk»

Rockstars nye westernspill skal visstnok bli en oppløftende affære.

Red Dead Redemption 2 skal visstnok ikke bli fullt så dystert. Dette er et skjermbilde fra traileren.
Skjermdump/YouTube

Etter noen subtile hint på Twitter ble omsider Red Dead Redemption 2, en formodentlig svært etterlengtet spilltittel, offisielt bekreftet av Rockstar. Med unntak av det vi kan utvinne fra spillets foreløpig eneste trailer vet vi fint lite om spillet ennå, men nå har det i alle fall dukket opp litt mer informasjon.

Sjefen i Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, avlørte nemlig et par opplysninger om Red Dead Redemption 2 under en nylig avholdt begivenhet. Take Two Interactive er selskapet som eier Rockstar Games.

Skal bli «optimistisk»

– Jeg tror tiden er inne for et storslått og optimistisk syn på Amerika igjen – og det er ikke ment å være søtt, uttalte Zelnick. Take Two-sjefen kunne ellers avsløre at det nye åpne westernspillet vil by på en «utrolig følelsesmessig dybde».

Spillet får tilsynelatende en vakker spillverden. Bildet er hentet fra spillets trailer.
Skjermdump/YouTube

Dermed ser det altså ut til at spillet vil ha visse likhetstrekk med det første spillet, som også bød på en personlig og følelsesladd historie. Detaljene omkring historien er imidlertid ennå fraværende.

I forbindelse med lanseringen av traileren har Rockstar ellers avslørt at spillet blir en storslagen fortelling om livet i Amerikas ubarmhjertlige midtdel, og vil ha en stor og stemningsrik verden. En helt ny flerspilleropplevelse er også på plass, men denne vet vi heller ikke så mye om ennå.

I den grad traileren er representativ for selve spillet ser det ellers ut til at vi har en ganske vakker, detaljrik og levende spillverden i vente. Red Dead Redemption 2 skal lanseres til Xbox One og PlayStation 4 til høsten neste år, men har ikke fått noen dato ennå.

Nintendo skal også slippe et stort åpen verden-spill neste år: Zelda: Breath of the Wild kan imidlertid bli utsatt »

Siste fra forsiden