Blogg

Reisebrev: Gamescom 2012, dag 3

Vi menger oss med bermen, og smaker på følelsen av panikk.

KÖLN (Gamer.no): I dag åpnet Gamescom-dørene for alle og enhver. Etter en gårsdag forbeholdt svette pressefolk ble jeg og Audun pent nødt til å menge oss med den gemene hop. Siden dette er en hop vi forsåvidt ved alle andre anledninger er en sømløs del av, klarte vi å bite det i oss. Problemene oppstår først i det du er to minutter for sent ute til avtalen din, og samtlige av de hundre tusen messebesøkende ser ut til å konspirere mot deg. Heldigvis har jeg harde albuer.

Min frokost.

Etter å ha fartet rundt fra avtale til avtale, blir jeg til slutt stående å betrakte den majestetiske utsikten fra toppen av en rulletrapp. Jeg ser en tsunami av Symphony X- og Blizzard-trøyer, ispedd den enkelte Street Fighter-karakter, en Warcraft-ork, og en og annen stormtrooper. Jeg så til og med en Lara Croft, og en muligens uvitende Otto Jespersen look-alike. Litt av et selskap.

Auduns lunsj.

Etter en gjennomgang av Capcoms solide line-up, putter jeg journalistblokken i lommen og merker umiddelbart at det mangler noe ved føttene mine. Jeg kikker under stolen jeg sitter på, og det tomme teppegulvet kan fortelle meg følgende: Bagen min er forsvunnet. Falkeblikket mitt ransaker hele det vesle rommet, men finner kun spredte hybelkaniner og sokke-lo. Min nevrotiske bønn til personalet resulterer kun i tomme blikk og skuldertrekk, og hele mitt liv passerer i revy i det jeg finner meg nødt til å gå tilbake dit jeg kom fra, til 2Ks Xcom: Enemy Unknown hands on-rom.

Doktor i BS.

Min kosteligste MacBook var i den bagen, min uvurderlige iPod var i den bagen, og den autentiske Indiana Jones-aktige, brune skinnhatten jeg fikk ved standen til "The Incredible Adventures of Van Helsing" var i den bagen.

Nuff said.

Jeg ankommer 2K-hovedkvarteret, og er nær ved å antaste den ene PR-jenta i pur glede. Hun fant bagen og plasserte den trygt i rommets ene hjørne. To sekunders religiøsitet følger før jeg klarer å roe meg ned. Dagens totale panikkøyeblikk.

Fra venstre: Filmpolitiet, Audun, Batman.

Etter å ha travet ferdig messegulvet for dagen, sto en fuktig middag med et assortert utvalg kumpaner for tur. Restauranten vi besøkte hadde de lengste ølglassene, den lengste pepperkverna, og den lengste kulepennen jeg noensinne har sett. Vi landet alle på at restaurantsjefen så definitivt prøvde å kompensere for noe. Kanskje for sine korte fingre, hvem vet.

Men nå er det leggetid. Du kan selvfølgelig følge alt fra Gamescom her hos oss i tiden som kommer. Vi har begge en masse godbiter til alle dere spillinteresserte raringer der ute.

Gute nacht, und auf wiedersehen fra oss i steikende varme Köln

Siste fra forsiden