Feature

Reisebrev: GDC 2011, dag 5

Vi stempler ut, like før kroppen bryter helt sammen.

SAN FRANCISCO (Gamer.no): Ja, folkens, nå nærmer det seg dessverre slutten. Det vil si, dette er det aller siste reisebrevet fra oss heltemodige utsendte på Game Developers Conference i Frisco. I dag tok vi nemlig et farvel med favorittmessa vår for denne gangen, og personligheter som Peter Molyneux og CliffyB sto i kø for å ta et tårevått farvel. Sluttscenen i Casablanca kan bare gå og legge seg.

Drømmen har blitt en realitet.

Lite action

Fredagen begynte imidlertid ganske ordinært. Etter en hyggelig kveld dagen før, var ikke akkurat morgenen en opptur. Både Lasse og jeg følte oss slitne, mentalt og fysisk. Ikke rart, kanskje. Selv om vi går mye rundt er nok vår kombinerte vektoppgang alene nok til å fylle et sete på flyet hjem. Ah, jeg ber til Herren om å slippe tjukke, spritsølende tyskere og oppkastbarn.

Vi hadde en del avtaler i dag også, og hoppet glatt over frokost. Her skulle det arbeides! Vi har sett noen meget spennende titler, som dere snart kan lese mer om her på Gamer.no. Dessuten var vi på et meget underholdende foredrag med Ron Gilbert, om hvordan han var med på å skape Maniac Mansion – også dette blir en artikkel, signert vår egen Hunter S. Thompson: Lasse Lervik.

Høydepunktene utenfor avtalene har dessverre vært få i dag, men noen dukket da opp. De som har lest de tidligere reisebrevene har nok fått med seg hvor godt vi liker hestehaler på nerds. Vel, i dag fant vi virkelig gull. Vi oppdaget nemlig en fyr som så ut som en vandrende markeringstusj på messegulvet. Hestehale og signalgult hår, for en kombo! Dette mesterverket måtte selvsagt foreviges, så vi stilte oss opp rett bak fyren og knipset et minne også dere kan ha i lommeboka.

Priceless.

Utslått

Tilbake på hotellet var planen å jobbe litt før vi tok fredagskvelden, det gikk ikke helt som planlagt. Begge to endte opp i koma, i fire-fem timer, og vi våknet opp da klokka dro seg mot 22.00. Ja, det var den kvelden, gitt! Dermed ble matvalget uhyre forutsigbart: Subway! Jeg tipper hovedkontoret jubler over salgstallene i San Francisco om dagen, for vi har brukt millioner på fylt brød denne uken. Lasse ville til alt overmål stappe kjeften med to footlongs, men jeg tror nok hjertet hans takket høyere makter når det ble med den ene – som veide inn på 1310 kalorier.

Nå blir det skrivenatt her i vest, før vi sover oss klare til en morsom lørdag. Da skal vi endelig få shoppet litt, og så stikker vi til naboby San Jose for å se mitt favorittlag i NHL, Sharks, banke Dallas Stars. Søndagen flyr vi hjem til kulde og mager kost, og sistnevnte er vel tvingende nødvendig for å redde inn muligheten til å nå pensjonsalder.

Denne er nå på vårt hotellrom.

Vi takker for følget under årets Game Developers Conference, og gleder oss allerede til 2012-utgaven. Vi har fortsatt mange saker på gang fra denne messen, så følg godt med til uka. Reisebrevene kommer tilbake til sommeren, under E3 i Los Angeles. 35 grader og amerikansk diett, jeg skal i hvert fall sørge for meget gode forsikringer før jeg flyr over.

På gjenles! Vi elsker dere alle og en!

Siste fra forsiden