Remember Me var opprinnelig et Sony-spill

Het egentlig Adrift, ble droppet i fjor.

Nyannonserte Remember Me har ikke alltid vært et Capcom-prosjekt. Opprinnelig var det meningen at Sony skulle gi spillet ut som et PlayStation 3-eksklusivt produkt. I fjor ble det imidlertid droppet av giganten, og dermed måtte utviklerne lete etter en ny utgiver.

– Sony ønsket å fokusere på en annen type spill, og vi passet ikke så godt med det. Men vi har fortsatt et godt forhold til dem. De kuttet en rekke spill i fjor, men takket være investorene våre fikk vi tilbake rettighetene og kunne fortsette utviklingen. Dermed fikk vi også signert med en utgiver med en portefølje som passet bedre til spillet, sa Oskar Guilbert fra franske Dontnod til nettstedet GamesIndustry.biz.

Han fortalte også at spillet har utviklet seg siden tiden med Sony, og at dagens konsept er litt annerledes. Totalt har Remember Me vært under utvikling i fire år, og Guilbert sier det er en lettelse å endelig kunne snakke om spillet.

Remember Me ble droppet av Sony. Fint for PC- og Xbox 360-eiere.

Remember Me foregår i Neo-Paris, i år 2084. I Dontnods fremtidsverden kan man kjøpe og selge, stjele eller slette menneskers minner. Spillet følger Nilin, som er en tidligere minnejeger med evnen til å stjele eller til og med endre andre menneskers minner. Men hun vet for mye, og arbeidsgiveren bestemmer seg for å fange henne for å slette minnene hennes. Hun klarer imidlertid å rømme. Spillet skal by på en blanding av kamp og utforsking, der du kjemper deg gjennom ulike miljøer i framtidens Paris.

Et positivt resultat av at Sony droppet spillet er at det kommer til flere plattformer enn bare PS3. Både eiere av Xbox 360 og PC kan nå glede seg til spillets lansering neste år.

Dette er forøvrig ikke det eneste ferske spillet som har blitt droppet av én utgiver og plukket opp av en annen. Åpen verden-spillet Sleeping Dogs, som kommer i salg i morgen, var opprinnelig et Activision-prosjekt, før det ble droppet og Square Enix tok over.

Les også: Helt nytt action-eventyr fra Capcom
Les også: Sniktitt: Sleeping Dogs

Siste fra forsiden