Resident Evil 7 ble annonsert – får støtte for VR

Den neste tittelen i survival-spillserien har fått trailer og slippdato.

Det har flere ganger blitt hintet om at et nytt Resident Evil-spill er på vei, men Capcom har hittil klart å holde kortene ganske tett til brystet. På årets E3-messe ble imidlertid Resident Evil 7 avslørt, sammen med en trailer og lanseringsdato.

Resident Evil 7, som har fått undertittelen «Biohazard», skal lanseres til PlayStation 4, Xbox One og Windows den 24. januar neste år. Traileren ser du øverst i artikkelen.

Får støtte for VR

En annen stor nyhet er at det vil ha støtte for PlayStation VR-brillene via en egen VR-modus i spillet. Dermed skulle det altså være duket for betydelig mer effektive skrekkscenarier for de som ikke kan få nok av slikt.

Sony

Ifølge Capcom skal Resident Evil by på vesentlig høyere intensitet enn tidligere titler i serien, og selskapet bedyrer også at spillet vil levere intet mindre enn fotorealistisk grafikk. Etter traileren å dømme er det ingen tvil om at den visuelle kvaliteten er svært høy.

Handlingen i Resident Evil 7 utspiller seg etter historien fra forgjengeren Resident Evil 6 og finner sted i den moderne nåtiden. I spillet skal man utforske en stor villa-eiendom i det landlige USA.

Om du ikke har lyst til å vente på spillets lansering kan du for øvrig laste ned en demo allerede nå. Den er imidlertid kun tilgjengelig for PlayStation Plus-abonnenter.

Få med deg alle nyhetene fra årets E3 »

Siste fra forsiden