Resistance 3-beta på vei

Opprørsbevegelsen er bare et par uker unna.

Resistance 3 er en av årets største utgivelser for Sony og PlayStation 3. Det tredje kapittelet i skytespillserien tar et steg tilbake i forhold til realisme, og satser heller på finurligheter som oppgraderbare våpen og en enda klammere stemning i det romvesnene angriper femtitallets USA.

Les også: Vår sniktitt av Resistance 3

Det blir SKYTING.

Skytespillet utgis den 7. september, eksklusivt til PlayStation 3, men det vil bli muligheter til å spille det før den tid. Ifølge den offisielle PlayStation-bloggen blir en betaversjon tilgjengelig fra 10. august av.

Denne første fasen av prøveversjonen er forbeholdt brukere med PlayStation Plus-medlemskap, som koster penger. Men utvikler Insomniac Games lover at de vil åpne dørene for alle med tiden.

Betaen foregår over to spillbrett. Ett av dem finner sted langs den idylliske walesiske kysten Glamorgan, det andre på en togplass i den colombianske hovedstaden Bogota. Her skal man få leke seg med to av flerspillermodusene: Team Deathmatch og Chain Reaction. Spillernes erfaringsnivå er begrenset til 20, og man skal kunne oppgradere våpen og egenskaper, samt skreddersy utstyr.

Det er fortsatt ikke kjent når Resistance 3-betaen åpner for alle.

Resistance 3 utgis den 7. september til PlayStation 3.

Siste fra forsiden