Resistance 3 i bokform

Skytespillet får en forløper, gjort levende av trykkekunsten.

Vi var på plass da Resistance 3 ble annonsert av Insomniac Games og Sony under fjorårets Gamescom i Köln, og det PlayStation 3-eksklusive skytespillet skal etter planen komme ut i september 2011.

Spillet foregår fire år etter Resistance 2, og USA er totalt overkjørt av romrasen Chimera. Hvordan kom menneskeheten i en slik knipe?

Tyggis?

Det får vi muligens svar på i en egen bok som skal fortelle historien som leder opp til det tredje spillet i serien. Det er science fiction-forfatter William C. Dietz som vil stå for skrivingen.

Boken har fått navnet Resistance: A Hole in the Sky og kommer i salg i juli, i hvert fall i USA. Her følger vi Joseph Capelli (hovedpersonen i Resistance 3) like etter at spill nummer to tok slutt. Øvrig handling avsløres ifølge GameSpot ikke.

Dette er ikke første gangn Dietz skriver spillrelaterte bøker. Han skrev Resistance: The Gathering Storm i 2009 og har tidligere produsert bøker til Halo, Hitman, Star Wars: Dark Forces og StarCraft. Den produktive karen vil også gi oss en Mass Effect-bok i september.

Dermed sørger Dietz for at båndene mellom det skrevne ord og spill er sterkt.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden