Resistance: Burning Skies annonsert

Sonys skytespillserie kommer til PlayStation Vita.

Under Sonys pressekonferanse på Gamescom i dag ble neste avsnitt i sagaen avslørt. Resistance: Burning Skies kommer til PlayStation Vita og vil benytte seg av berøringsskjermen så vel som tiltsensoren og de to analoge spakene. Akkurat dette vil nok tilfredsstille de som mente at Resistance: Retribution på PlayStation Portable tapte mye på å kun ha én analog spake.

Resistance: Retribution på PSP.

Resistance: Burning Skies utvikles av Nihilistic Software, som tidligere har stått for PlayStation Move Heroes og det nedlastbare Zombie Apocalypse til Xbox Live Arcade og PlayStation Network. Ingen lanseringsdato er enda offentliggjort.

Resistance-serien har vært en av Sonys store satsinger helt siden det første spillet ble lansert i tandem med PlayStation 3. Siden den gang har vi sett en oppfølger, med en ny en like rundt hjørnet, samt et håndholdt innslag på PlayStation Portable.

Vi har to skribenter på plass nede på Gamescom, så følg med videre på Gamer.no de neste dagene for mer info om PlayStation Vita og Resistance: Burning Skies

Siste fra forsiden