Resistance-skapere med Facebook-spill

Insomniac har kunngjort Outernauts.

Insomniac Games er skaperen bak populære spillserier som Ratchet & Clank og Resistance. Nå beveger de seg inn i et helt nytt territorium, med Outernauts – et Facebook-spill utviklet sammen med Electronic Arts.

Outernauts beskrives som en blanding av eventyrspill og rollespill, hvor vi plasseres i de lufttette skoene til jordens Outernaut-styrke. Denne gjengen reiser rundt i verdensrommet for å fange og trene opp eksotiske, utenomjordiske vesener, samtidig som de slåss mot pirater og onde, intergalaktiske selskaper som ønsker total kontroll over universet.

Ikke akkurat Resistance.

Spillerne får utforske planeter, sanke inn ressurser og kjempe med eller mot vennene sine i et forsøk på å temme det ville universet. Ifølge pressemeldingen skal spillet kombinere Insomniacs historiefortelleregenskaper med en unik grafisk stil og en god dose humor.

Akkurat nå er Outernauts i lukket beta, og spillet vil lanseres til sommeren. For mer informasjon kan du besøke det på Facebook.

Om kunngjøringen av et Facebook-spill får deg til å frykte at Insomniac har forlatt sine røtter i kjernemarkedet kan du ta det med ro. De jobber som kjent også med Overstrike, et samarbeidsfokusert spill for opp til fire spillere. Her styrer du og vennene dine et antiterrorteam med spesialagenter kalt Overstrike 9. Teamet består av fire vidt forskjellige og eksentriske personer, som alle har det til felles at de liker å sprenge ting i lufta. Overstrike Xbox 360 og PlayStation 3.

Les også:

Siste fra forsiden