Respawn lager science fiction

Call of Duty-veteranene ser ut til å sikte seg inn mot Halo.

Etter det voldsomme bruddet mellom Infinity Ward-grunnleggerne Vince Zampella og Jason West og utgiver Activision i fjor dannet duoen en ny, EA-backet spillutvikler ved navn Respawn Entertainment. Frem til nå har det vært et mysterium hva Call of Duty-veteranene driver på med.

Nettstedet Computer & Video Games har snakket med EA-produsent Frank Gibeau, og han har gitt oss et lite innblikk i hva vi kan forvente oss.

– Titler som Respawn, og Insomniac-spillet [Overstrike – journ. anm.] tror jeg, er mer actionspill enn rene skytespill. Vi vil plassere disse der vi ser åpninger i markedet, enten med tanke på utgivelseskalenderen eller sjanger, sier Gibeau.

Han fortsetter:

– De er mer science fiction-orienterte skytespill. [...] Så det tillater oss å konkurrere med ting som Gears of War og Halo.

Dermed ser det ikke ut som Call of Duty-veteranene vil forsøke å konkurrere mot sin gamle serie, og i stedet overlate den jobben til EA-serier som Medal of Honor og Battlefield. I stedet har EA tydeligvis tenkt å sikte seg inn på den andre topptunge skytespillkategorien ledet av Halo.

Siste fra forsiden