Riders Republic

Riders Republic blir en lekegrind for ekstremsport

Ubisofts nye sportspill lar deg tumle rundt i USAs største nasjonalparker.

Som en del av sin Ubisoft Forward-presentasjon torsdag kveld viste spillselskapet frem sitt neste bidrag til ekstremsportsjangeren. Riders Republic er et nytt spill der du kan velge mellom fem sjangre: ski, snowboard, sykling, rakettdrakter og flyvedrakter.

Riders Republic-trailer.

Spillet slippes til PC, Xbox Series X og PlayStation 5 den 25. februar 2021. Du kan se en trailer øverst i artikkelen, og en trailer som gir mer innblikk i selve spillet til høyre.

Selskapet beskriver spillet som en massiv sosial lekegrind, der man skal kunne leke seg fritt gjennom landskap i tandem med venner og ukjente spillere. 50 spillere skal være i det samme området samtidig, som består av noen av de største nasjonalparkene USA sydd sammen til én verden.

En karrieremodus er på plass hvor hver enkelt sport der man jobber seg gjennom et progresjonsløp. Man skal også kunne konkurrere mot hverandre i mer intime settinger, eller delta i større konkurranser mot flere samtidig.

Riders Republic utvikles av Ubisoft Annecy – med flere Ubisoft-studio som medhjelpere – som sto bak ekstremsportspillet Steep i 2016. Vi gikk ikke mann av huse for å hylle spillet da det kom ut, og plasserte det midt på treet i vår anmeldelse.

– Steep er et lekkert spill med mye å gjøre, men gir deg likevel aldri noen gode grunner til å spille videre. Som enkelt tidsfordriv er det helt greit, men ikke noe mer. Fjellene er vakre, oppgavene er mange og varierte og spillmekanikken kan tidvis bli overraskende kompleks. Det er dessverre bare ikke nok, skrev vi den gang.

Siste fra forsiden