Riders Republic utsettes

Riders Republic får en liten utsettelse

Kommer i oktober.

Riders Republic.
Ubisoft

Ubisofts kommende ekstremsportspill har fått en liten utsettelse helt på tampen. Planen var først å slippe spillet 21. februar i år, men en utsettelse pushet først spillet til 2. september. Nå kommer spillet 28. oktober. Dette melder utviklerne selv i et blogginnlegg.

Noen spesifikk grunn til utsettelsen nevnes ikke, men som vanlig påpekes det at tiden vil la utviklerne finslipe det hele bittelitt mer.

Riders Republic skal være en massiv sosial lekegrind, der man skal kunne leke seg fritt gjennom landskap i tandem med venner og ukjente spillere. 50 spillere skal være i det samme området samtidig, som består av noen av de største nasjonalparkene USA sydd sammen til én verden.

En karrieremodus er på plass hvor hver enkelt sport der man jobber seg gjennom et progresjonsløp. Man skal også kunne konkurrere mot hverandre i mer intime settinger, eller delta i større konkurranser mot flere samtidig.

Riders Republic utvikles av Ubisoft Annecy – med flere Ubisoft-studio som medhjelpere – som sto bak ekstremsportspillet Steep i 2016. Vi gikk ikke mann av huse for å hylle spillet da det kom ut, og plasserte det midt på treet i vår anmeldelse.

Du kan se en video av spillet nedenfor.

Riders Republic kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Google Stadia og Amazon Luna.

LES OGSÅ: FIFA 22 lover mer realistisk fotball på nye konsoller

Video av Riders Republic. (Video: Ubisoft)

Siste fra forsiden