Risen 2 forsinket igjen

Men bare på konsoll.

Mens PC-spillerne kan glede seg til å spille rollespillet Risen 2: Dark Waters om få dager, har konsollspillerne nok en gang fått dårlige nyheter fra de tyske utgiverne Deep Silver. Konsollversjonenes utsettelse til mai var nemlig ikke nok, og nå må du vente helt til august om du planlegger å leke fantasy-sjørøver på Xbox 360 og PlayStation 3.

Sjørøvere og magi.

Den eksakte utgivelsesdatoen er satt til 3. august her i Europa. Amerikanerne slipper litt lettere unna, og må kun vente til 29. juli.

Deep Silver har ikke gitt noen årsak til utsettelsen, men røper at konsollspillerne får et plaster på såret. Versjonene til Xbox 360 og PlayStation 3 vil nemlig inkludere The Air Temple, som vil selges som en nedlastbar ekspansjon (DLC) for PC-versjonen. I The Air Temple må du finne og utforske et eldgammelt tempel på ei øy med det skremmende navnet Storm. Oppdraget skal ta flere timer å fullføre.

I rollespillet Risen 2 slippes du løs på en serie fargerike øyer, i et fantasimiljø inspirert av Karibiens gamle sjørøvere. Du får tilgang på et eget seilskip og må reise mellom øyene underveis i spillet.

PC-versjonen slippes førstkommende fredag, 27. april. Forgjengeren, Risen, ble beskrevet som et av tidenes beste rollespill i vår anmeldelse, og da vår utsending tok en titt på oppfølgeren under fjorårets E3-messe likte han det han så.

Siste fra forsiden