Robotkamp i nytt MMO

Perpetuum Online har mange spennende elementer.

Det massive flerspillerspillet Perpetuum Online gikk nylig inn i en åpen betatest, og nå kan de som er interessert kjøpe et «early access»-abonnement, som gir dem tilgang på den ferdige versjonen en uke før andre spillere.

Robot i solnedgang.

Perpetuum Online er et science fiction-spill hvor spillerne får rollen som kjempemessige roboter. Alle spillerne vil befinne seg på én enkelt server, og verden er konstant under utvikling.

Utviklerne skryter blant annet av at landskapet kan endres totalt, enten ved jordbruk (spillet har dynamisk vegetasjon), gruvedrift eller ved at man rett og slett bomber det sønder og sammen.

Spillet har også en dynamisk økonomi, hvor man kan utvinne råmaterialer, foredle disse og selge resultatene.

I et spill som handler om digre roboter spiller selvsagt også kamp en viktig rolle. Kamp foregår i sanntid, og de over tretti forskjellige robottypene i spillet kan oppgraderes ved hjelp av hundrevis av forskjellige typer ekstrautstyr.

Hvis du synes Perpetuum Online virker interessant, kan du stikke innom det offisielle nettstedet for mer informasjon. Den offisielle lanseringen av spillet finner sted en eller annen gang før nyttår.

Siste fra forsiden