Rockstar tar et dypdykk i arkivet

Gir ut blant annet Bully og Red Dead Revolver på nytt.

Nettstedet Polygon har tatt en snifferunde i den amerikanske aldersgrenseorganisasjonen ESRBs nettsider, og har funnet ut vi kan vente oss en god slump med nyutgivelser av klassiskere fra Rockstar.

ESRB lister opp en mengde godbiter fra spillstudioets katalog som har fått påklistret aldersgrense i anledning nylansering. Spillene er Bully, Grand Theft Auto: Vice City Stories, Midnight Club, Midnight Club 2, Midnight Club 3: DUB Edition Remix og Red Dead Revolver. Alle spillene listes opp under plattformen PlayStation 3 på ESRB-nettsidene.

I en bloggoppdatering forteller Sony at tre av disse spillene – Bully, Red Dead Revolver og Midnight Club 3: DUB Edition Remix – allerede er tilgjengelige på PlayStation Store fra og med i dag i Amerika. Forhåpentligvis betyr dette at vi europeere kan vente oss trekløveret allerede i kveld, når PlayStation Store oppdateres på denne siden av kloden.

Alle de tre utgitte spillene er uforandret, og det er PlayStation 2-utgavene Rockstar har valgt å legge ut på nettbutikken. De går også under kategorien PlayStation 2 Classics, noe som betyr at spillene ikke er endret, og det ikke har blitt lagt til funksjoner som trofeer eller nettverksspilling.

Det er ikke kjent når vi kan vente oss en lansering av de resterende tre spillene, men det er rimelig å anta at også disse kommer til å gis ut på PlayStation Store.

Mer Rockstar på PlayStation Store

Tidligere denne måneden kom også PlayStation 2-utgaven av Grand Theft Auto: San Andreas ut på PlayStation Store, og Rockstar dyttet også nylig ut en iOS- og Android-utgave av Grand Theft Auto: Vice City.

Bully aka. Canis Canem Edit.

Bully ble gitt ut under navnet Canis Canem Edit her i Europa, uten at Rockstar kunne gi noen grunn til navneforandringen. Senere utgaver beholdt Bully-nanvet.

De siste par årene har det versert rykter om at Rockstar puslet på en oppfølger til spillet, men Rockstar har i så fall holdt kortene tett til brystet. Det siste offisielle ordet fra Rockstar-toppen Dan Houser i 2011 var at selskapet muligens kunne se på en oppfølger etter utgivelsen av Max Payne 3.

Les også : Grand Theft Auto V har tre hovedpersoner Les også: Tilbakeblikk: Grand Theft Auto

Siste fra forsiden