RollerCoaster Tycoon til 3DS

Den populære serien gjenfødes på nytt format.

Rollercoaster Tycoon-serien har lenge vært en av PC-ens bestselgende serier, og neste år kommer den til Nintendos nyeste format. Atari har nemlig kunngjort Rollercoaster Tycoon 3D for Nintendo 3DS.

I Rollercoaster Tycoon 3D må du, som i PC-spillene det er basert på, bygge din egen fornøyelsespark. Du kan bygge en rekke attraksjoner, samt massevis av kiosker, restauranter, butikker og andre greier laget for å loppe pengene av parkens besøkende, men høydepunktet er selvsagt berg-og-dalbanene, som du selv kan designe fra bunne av.

Du må selvsagt drive parken din også, så her er det ikke bare å blakke seg fullstendig. I stedet må du begynne i det små, og gradvis jobbe deg oppover til din park troner øverst turistenes favorittlister.

Bilde fra en «pre-alpha»-versjon av spillet.

Spillet inkluderer en slags enspillerkampanje i form av «coaster story»-modusen, hvor du får velge spillfigur og spille gjennom en serie oppdrag (som også fungerer som en måte å lære spillets mange aspekter på).

Sandkassemodus støttes selvsagt også, og det er mulig å dele kreasjonene dine med andre eiere av RollerCoaster Tycoon 3D.

Ellers loves vi et enkelt men kraftig kontrollsystem spesialdesignet for Nintendos håndholdte konsoll.

– RollerCoaster Tycoon 3D markerer tilbakekomsten til en av spillverdenens mest populære serier, og leverer en nyskapende, robust og åpen fornøyelsesparksimulator for den neste generasjonen av Tycoon-tilhengere, skryter Atari-sjef Jim Wilson i en pressemelding.

Spillet utvikles av n-Space, og mer informasjon blir forhåpentligvis snart tilgjengelig på seriens nettsted. De to førsteRollerCoaster Tycoon-spillene er forøvrig til salgs på Good Old Games for PC.

Siste fra forsiden